KAV Autoverhuur

AUTO HUREN

bij KAV Autoverhuur

24 uur per dag een auto huren via uw mobiel

Bij KAV Autoverhuur kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week een auto huren! Voor de verhuur van auto’s maakt KAV Autoverhuur gebruik van diverse deelauto labels. Deelauto’s zijn auto’s die u kunt huren, openen en afsluiten via een app op uw smartphone. Download de app en registreer uzelf. Het downloaden van de app en de registratie kan al binnen 10 minuten.

Onze deelauto’s zijn te huur vanaf diverse locaties. Zo kunt u een auto huren in diverse steden waaronder Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Haarlem, Groningen et cetera.  De auto’s staan verspreid door de betreffende steden. Vanaf de app kunt u de dichtstbijzijnde auto zoeken en deze reserveren en rijden. Na afloop parkeert u de auto weer terug op zijn vaste parkeerplek of in een betreffende parkeerzone en sluit u de reservering af. Er is altijd wel een auto bij u in de buurt beschikbaar. De auto’s zijn ook te huur vanaf diverse universiteiten en studentencomplexen, IKEA filialen en bij de meeste vestigingen van KAV Autoverhuur.

auto huren ConnectCar

Auto huren met ConnectCar deelauto’s

WAAROM EEN AUTO HUREN BIJ ONZE DEELAUTO LABELS?

De auto’s zijn 24/7 te huur en zijn beschikbaar vanaf vele locaties. U kunt de auto’s huren tegen een betaalbaar tarief. Hierbij betaalt u voor de gereden tijd, het aantal gereden kilometers en de verbruikte benzine. De auto’s zijn zowel zakelijk- als prive te huur. Met autodelen bent u milieu vriendelijk bezig doordat dit het totaal aantal auto’s op de weg verminderd. Daarnaast heeft u niet de vaste lasten die auto bezit met zich meebrengt zoals wegenbelasting, onderhoud en verzekeringen.

Deelauto labels

bij KAV Autoverhuur

ConnectCar

Auto’s met een vaste parkeerplaats. Ruime beschikbaarheid in Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Den Haag en Rotterdam

Witkar

Auto’s met een stadsbrede parkeervergunning. Ruim beschikbaar in Rotterdam, Groningen en Edam-Volendam.

StudentCar

Auto’s met een vaste parkeerplaats. Gelegen bij universiteiten en studentencomplexen.

KAV2GO

Bij KAV kunt u 24/7 een bestelbus huren. Dit kan via de KAV app. Onze KAV2GO busjes zijn beschikbaar vanaf bepaalde KAV filialen en vestigingen van IKEA.